Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκε χάρη στο SILVER ALERT!


O Μάριος επέστρεψε ατην οικογένειά του, δίνοντας τέλος στην αγωνία, μετά από 40 ημέρες περίπου αναζήτησης!


FOUND-ASIMOGLOU
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Μάριου Ασήμογλου

Η περιπέτεια του κου Μάριου Ασήμογλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Ασήμογλου, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 28/07/2013 από το Αιγάλεω Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο κος Ασήμογλου έφυγε την 28/07/2013 από το σπίτι του στο Αιγάλεω, όπου διαμένει με την οικογένειά του και από τότε αγνοούνταν η τύχη του. Τα ίχνη του χάθηκαν και οι οικείοι του απευθύνθηκαν στη ΓΡΑΜΜΗ SOS 1065. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, και με εισαγγελική εντολή, την 06/09/2013, ενεργοποίησε το SILVERALERT. Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, νοσηλεύτρια του Δρομοκαϊτειου, που είδε το SILVERALERT, αναγνώρισε το Μάριο στο πρόσωπο ασθενή που είχε μεταφερθεί εκεί την 29/09/2013 από την Άμεση Δράση που τον είχε εντοπίσει περιπλανώμενο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Μάριος επέστρεψε ατην οικογένειά του, δίνοντας τέλος στην αγωνία, μετά από 40 ημέρες περίπου αναζήτησης!
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ευχαριστεί θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους εθελοντές αναζήτησης που ενεργοποιήθηκαν άμεσα, τους απλούς πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και την ΕΛ.ΑΣ.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου