Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη που αναζητούνταν με SILVER ALERT

Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε κρεμασμένη από ένα δέντρο, σε οικόπεδο μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια της Nafize Milla που είχε χαθεί από τη Δάφνη Αττικής την 12.09.2013.
Το Σάββατο 14.09.2013, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής της άτυχης γυναίκας.
Συγκεκριμένα, πολίτης που είχε δει το SILVER ALERT, επικοινώνησε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, για να αναφέρει οτι αναγνώρισε την ηλικιωμένη, σε γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή της Άνω Νέας Σμύρνης. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, επικοινώνησε με τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα, οπότε και επιβεβαιώθηκε οτι πρόκειται για την αναζητούμενη. Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε κρεμασμένη από ένα δέντρο, σε οικόπεδο μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Η άτυχη 63χρονη, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της την 12.09.2013. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε…
Όλοι εμείς στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια της θανούσας.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου