Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Βρέθηκε σώος, ηλικιωμένος που αναζητούνταν με SILVER ALERT!


ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Νικολάου Περούλη

Η περιπέτεια του κου Νικολάου Περούλη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος  Περούλης, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 24/05/2013 από την οικία του στα Πετράλωνα Αθηνών, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος χάθηκε το απόγευμα της 24ης Μαίου 2013 από την οικία του στα Πετράλωνα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε τις βραδυνές ώρες της Τρίτης, 11.06.13, λίγο μετά την ενεργοποίηση του SILVER ALERT, κλήση από νοσηλεύτρια του Γενικού Κρατικού Νικαίας, που μας ενημέρωσε ότι ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται στο εν λόγω νοσοκομείο. Η Κοινωνική Υπηρεσία ειδοποίησε τους συγγενείς του, προκειμένου να πιστοποιήσουν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, πράγμα που έγινε.  Ο κύριος Περούλης βρίσκεται πλέον κοντά στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

 

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Τ: 210 6917125, 210 6990885Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου