Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πλανόδιος… «ταχυδακτυλουργός» ξάφριζε ηλικιωμένους!

Τα επιδέξια… δάχτυλα ενός 60χρονου πλανόδιου μικροπωλητή από το Βόλο έκαναν τους ηλικιωμένους πελάτες του στη Μεσσηνία να πιστέψουν ότι τα… έχασαν! Ο απατεώνας έμπορος στον οποίο έδιναν χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα άλλαζε… ταχυδακτυλουργικά με άλλα των δέκα ευρώ κάνοντάς τους να νομίζουν ότι εκείνοι έκαναν λάθος!

Έτσι, ο παμπόνηρος έμπορος εισέπραττε 50 ευρώ επιπλέον των όσων κόστιζαν τα εμπορεύματα που πωλούσε! Ωστόσο, η ταχυδακτυλουργική κομπίνα ξεσκεπάστηκε όταν ο γείτονας ενός ηλικιωμένου πελάτη του στη Βαλύρα Μεσσηνίας πήρε είδηση το κόλπο του και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τον 60χρονο.

Ο έμπορος ομολόγησε ότι στο ίδιο χωριό είχε εξαπατήσει άλλη μια ηλικιωμένη από την οποία πήρε τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ για τα σεντόνια που αγόρασε, αλλά της εμφάνισε τρία των… δέκα με αποτέλεσμα να τον ξαναπληρώσει! Ο δράστης, που έχει καταδικαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για ανάλογες κομπίνες, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο από το οποίο πήρε αναβολή και θα δικαστεί στις 12 Οκτωβρίου

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου