Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Αναστασίας Τησαρχόντου


 

 Η περιπέτεια της κας Αναστασίας Τησαρχόντου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Τησαρχόντου, η οποία εξαφανίσθηκε στις 20.07.2012 από το χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 67χρονη χάθηκε την 20.07.2012 από το χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, όπου και διαμένει. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 13.08.2012, για τον εντοπισμό της εξαφανισθείσας.

Η κα Τησαρχόντου, μετά από μεγάλη περιπλάνηση πολλών ημερών, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που δέχτηκε η Κοινωνική Υπηρεσία, επέστρεψε στο σπίτι της, τη Δευτέρα 13.08.2012. Η ηλικιωμένη παρά την ταλαιπωρία που υπέστη είναι καλά στην υγεία της και έχει επιστρέψει στην οικογένειά της.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

 

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Τ: 210 6917125, 210 6990885

E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου