Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ AVIS!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ AVIS ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ:
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Η Γραμμή Ζωής και η Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, ένωσαν υπό την αιγίδα του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ τις δυνάμεις τους το Φεβρουάριο του 2010 για τη δημιουργία της Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος για την Τρίτη Ηλικία.
Δεκάδες ηλικιωμένοι συμπολίτες μας εξυπηρετήθηκαν μέχρι σήμερα σε περιστατικά επείγουσας ανάγκης για προσφορά σε αίμα (κακοποιήσεις, εγχειρήσεις κ.α.) από την Πανελλήνια Τράπεζα Αίματος για την Τρίτη Ηλικία. Σ’ αυτή την προσπάθεια, η Γραμμή Ζωής χαίρεται να έχει συμπαραστάτες εθελοντές αιμοδότες, και οργανωμένες δομές, δημόσιες ή ιδιωτικές.
Στο πλαίσιο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές της εταιρείας AVIS για την Ημέρα Αιμοδοσίας AVIS για την Πανελλήνια Τράπεζα Αίματος για την Τρίτη Ηλικία που διοργάνωσε η Avis HRTeam, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας Αιμοδοσίας του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “ΜΕΤΑΞΑ”, την Τρίτη 26 Ιουνίου.


Η ευαισθητοποίηση αυτή των Ανθρώπων της AVIS, ως πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ AVIS!
Η Γραμμή Ζωής, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της τρίτης ηλικίας, πέραν των δωρεάν υπηρεσιών Τηλεειδοποίησης (κόκκινο κουμπί), των δύο επισιτιστικών προγραμμάτων προς άπορους ηλικιωμένους, του Εθνικού Προγράμματος έγκαιρης & έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων Silver Alert Hellas & της Εθνικής Γραμμής SOS 1065, συνεχίζει με δυναμισμό τις δράσεις της και στο πεδίο της εθελοντικής αιμοδοσίας ως μία πράξη στοιχειώδους κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου