Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ: Διήμερο Σεμινάριο για την Κακομεταχείριση Ηλικιωμένων - «ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!»

«ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!»
undefined
Με αφορμή την 15η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ με το σύνθημα «Πάρε Θέση!» και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην αναγνώριση και σωστή διαχείριση περιστατικών κακομεταχείρισης ηλικιωμένων.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτηθούν εξειδικευμένες γνώσεις και να αναπτυχθούν οι κατάλληλες δεξιότητες στους άμεσα ωφελούμενους ιατρούς, νοσηλευτές και κοινωνικούς λειτουργούς σχετικών φορέων και άλλων υπηρεσιών, οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δευτερογενή πρόληψη των περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 23 Ιουνίου 2012, στον Πολυχώρο Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι», στην οδό Βρυσακίου 17, Μοναστηράκι και ώρα 10.00 – 14.00. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση social_ service@lifelinehellas.gr ή στο τηλέφωνο 210-6990885.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , communication@lifelinehellas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου