Oι άνθρωποι που καταναλώνουν πέντε ή περισσότερες φορές την εβδομάδα ξηρούς
καρπούς
έχουν κατά 27% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2.
έχουν κατά 27% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2.
Oι ξηροί
καρποί ανταγωνίζονται επάξια το ελαιόλαδο, τις καλύτερες πηγές ασβεστίου, τα
φρέσκα λαχανικά, το άπαχο κρέας...
Είναι κρίμα που τους θυμόμαστε κυρίως στις
γιορτές και δεν εκμεταλλευόμαστε καθημερινά τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην
υγεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου