Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Οι φυτικές πρωτεΐνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου. Νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα

Δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, ξηροί καρποί, πράσινα λαχανικά και μανιτάρια «θωρακίζουν» τον οργανισμό σε αντίθεση με τις ζωϊκές πρωτεΐνες, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη.
Οι ζωικές πρωτεΐνες από κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πιο επιβαρυντικές για όσους καπνίζουν, πίνουν αλκοόλ, κάνουν καθιστική ζωή ή είναι υπέρβαροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου