Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Νικολάου Τούρλου

Αγαπητοί φίλοι,
Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 για τον εντοπισμό του κ. Νικολάου Τούρλου. Ο ηλικιωμένος, εντοπίσθηκε σώος!
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ θερμά για τη συμβολή σας!


Η περιπέτεια του κου Νικολάου Τούρλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Τούρλος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 29/10/2013 από την Αγία Βαρβάρα Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το πρωί της 29/10/2013  από την οικία του στην Αγία Βαρβάρα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 30/10/2013 ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί  της Πέμπτης 31/10/2013, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση του ηλικιωμένου. Ο κ. Τούρλος εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., να περιπλανάται στην περιοχή. Ο 84χρονος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

http://lifelinehellas.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/silver-alert-hellas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου