Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε σώος ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος!

 

 

Ο 78χρονος βρέθηκε από άνδρες του Α.Τ. Αμπελοκήπων, που περιπολούσαν στην περιοχή.

Η περιπέτεια του κου Γεωργίου Σωτηρόπουλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Σωτηρόπουλος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 29/10/2013 από το Κολωνάκι στην Αθήνα, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το απόγευμα της 29/10/2013  από την οικία του στο Κολωνάκι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 30/10/2013, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου. Ο κ. Σωτηρόπουλος βρέθηκε από άνδρες του Α.Τ. Αμπελοκήπων, που περιπολούσαν στην περιοχή. Ο 78χρονος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου