Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Στα επείγοντα στο Σωτηρία ο Πέτρος Φυσσούν

Στα επείγοντα στο Σωτηρία ο Πέτρος Φυσσούν μετά την έξωση που του έγινε ! ΒΙΝΤΕΟ
 
 
 
 

Τραγικές στιγμές για τον ηθοποιό και την σύζυγό του!



Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τους διέταξε να μαζέψουν τα ρούχα τους και να φύγουν αμέσως, την ώρα που ο δικαστικός κλητήρας κατέγραφε τα υπάρχοντα και ένα κλειδαράς άλλαζε την κλειδαριά

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Πέτρος Φυσσούν, μετά από την αδιαθεσία που ένιωσε όταν η σπιτονοικοκυρά του τον πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο, για 400 ευρώ όπως υποστηρίζει η σύζυγός του. 

Ο γνωστός ηθοποιός δεν άντεξε ακόμη ένα χτύπημα, καθώς την Τρίτη είχε χάσει την αδελφή του και σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τα πόδια του τον πρόδωσαν. 

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν στην πόρτα της οικίας του Πέτρου Φυσσούν και της συζύγου του Νικολέττας, εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Δροσούλα Χαραλάμπους με τον σύζυγό της και έναν δικαστικό κλητήρα, με σκοπό να διώξουν το ζευγάρι λόγω των ενοικίων που χροωστούσαν. Ο κ. Φυσσούν τους ζήτησε να φύγουν, αλλά η ιδιοκτήτρια έβαλε τις φωνές ζητώντας να της ανοίξουν αμέσως. Οι γείτονες που αναστατώθηκαν από τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία και όταν κατέφτασαν συνέλαβαν τον ηθοποιό για απείθεια και τους οδήγησαν όλους στο αστυνομικό τμήμα! Έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις ο κ. Φυσσούν αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψαν όλοι στο σπίτι, όπου παίχτηκε το δέυτερο μέρος του δράματος. 

Η ιδιοκτήτρια, χωρίς ίχνος διάθεσης να κάνει πίσω, τους διέταξε να μαζέψουν τα ρούχα τους και να φύγουν αμέσως, την ίδια στιγμή που ο δικαστικός κλητήρας κατέγραφε τα υπάρχοντα και ένα κλειδαράς άλλαζε την κλειδαριά. Και όλα αυτά για 400 ευρώ όπως υποστηρίζει η κ. Φυσσούν, κόρη του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου. «Πρόλαβα και έβαλα λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και μετά ο Πέτρος κατέρρευσε», ανέφερε ταραγμένη στην Espresso. «Ο άντρας μου αντιμετωπίζει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθειακαι παθαίνει συχνά κρίσεις. Δεν άντεξε. Αυτή η κυρία του έδωσε την χαριστική βολή. Ο Πέτρος δεν έχει πειράξει ποτέ κανένα και τώρα του φέρονται με αυτόν τον τρόπο; Ντροπή!». Όπως υποστηρίζει η κ. Χαραλάμπους - η ιδιοκτήτρια- είναι κολλητή φίλη με την τελευταία γυναίκα του πατέρα της, τη Βούλα, με την οποία δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Και όπως τονίζει αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

Όπως υποστηρίζει πάντως ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του χρωστούσαν ενοίκια από τον Φλεβάρη και δεν ήταν μόνο 400 ευρώ τα χρωστούμενα. «Η πελάτισσά μου τους κοινοποίησε εξώδικο με περιθώριο 15 ημερών όπως ορίζει ο νόμος. Ο κ. Φυσσούν όμως δνε προέβη στην καταβολή των χρημάτων. Έδωσε μόνο 200 ευρώ μετά την πάροδο των δεκαπέντε ημερών. Οφείλει 4 ή 4,5 ενοίκια. Του δώσαμε αρκετό περιθώριο. Εκείνος επέλεξε να γίνει έτσι». 


πηγή: e-magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου