Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΑΡΡΗ...





Η περιπέτεια της Γεωργίας Σαρρή δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς η αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή. Η άτυχη γυναίκα, που αγνοούνταν από την  11/07/2013, είχε δώσει τέλος στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η 52χρονη χάθηκε στις 11/07/2013
 από την περιοχή της Ανθούπολης, στο Περιστέρι Αττικής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, και την παραγγελία εισαγγελέα, ενεργοποίησε το SILVER ALERT την 19/07/2013. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/07/13, κλήση από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, με την πληροφορία ότι η αγνοούμενη έμοιαζε πολύ με μια γυναίκα που είχε βρεθεί νεκρή, μετά από πτώση, την 11/07/13. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής, στα Νοσοκομεία και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, κατάφερε να εντοπίσει τη σορό της άτυχης γυναίκας, οπότε και έγινε η αναγνώριση από τους οικείους της.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου