Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της κυρίας Κρυστάλλως Γιαννοπούλου που αναζητούντα με SILVER ALERT!


Η περιπέτεια της κας Κρυστάλλως Γιαννοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Γιαννοπούλου, η οποία εξαφανίσθηκε την 22/05/2013 από το Πολυδένδρι Ημαθίας, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης 22/05/2013  από την οικία της στο Πολυδένδρι Ημαθίας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί  της Κυριακής 26/05/2013, κλήση, για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε από συγχωριανούς της και εθελοντές διασώστες από την Ελασσόνα που ερευνούσαν την γύρω περιοχή, μέσα σε δάσος, σε απόσταση 6 – 7χλμ. από το Πολυδένδρι. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τους οικείους της, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι περιπλανήθηκε για τέσσερεις μέρες στο δάσος.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου