Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του Τούνελ για τον άντρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

 Η «Γραμμή ζωής» ανέλαβε να υποστηρίξει ψυχολογικά και ιατρικά τον 60χρονο που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τη νύχτα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου και επικοινώνησε με το «Τούνελ».
 
Η υπόθεση που σόκαρε τους τηλεθεατές, διαδραματίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής.
Ο άντρας που μένει μόνος του στον Κολωνό μέσα στην απελπισία του προσπάθησε ν’ απαγχονιστεί πνιγμένος από τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει. Σιτιζόταν από την εκκλησία και απειλούνταν με έξωση. Σώθηκε από θαύμα όταν έσπασε η αλυσίδα που χρησιμοποίησε.
Σοκαρισμένος επικοινώνησε με την εκπομπή. Η Αγγελική Νικολούλη αμέσως διέκοψε το βίντεο που προβαλλόταν εκείνη την ώρα και απηύθυνε έκκληση στους εθελοντές φίλους της εκπομπής να πάνε στον τόπο για να βοηθήσουν.
Στο κάλεσμα της αμέσως ανταποκρίθηκαν εθελοντές και ένας υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που έτρεξαν να στηρίξουν τον απελπισμένο άντρα.
Αστυνομικοί του Κολωνού αντί να τον μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο για θεραπεία τον κράτησαν γιατί βρήκαν οφειλή του προς το δημόσιο αρχικά 250 ευρώ, πριν από 32 χρόνια!!! Όταν κατάλαβαν τη γκάφα τους και ότι το αδίκημα είχε παραγραφεί, τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι του.
Ειδικοί συνεργάτες της «Γραμμής Ζωής» που συνεργάζεται με το «Τούνελ», βρίσκονται κοντά του για να τον υποστηρίξουν μ’ όλα τα μέσα που διαθέτουν.


ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
 
 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου