Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή 73χρονη, ύστερα από διάρρηξη, στην Κορινθία


Οργή και αγανάκτηση διακατέχει τους κατοίκους των Εξαμιλίων από την κακοποίηση -κατά πάσα πιθανότητα- ηλικιωμένης γυναίκας, που διέμενε μόνη της, από άγνωστους δράστες, με σκοπό τη ληστεία. Η άτυχη 73χρονη γυναίκα τελικά υπέκυψε και τη βρήκαν συγγενείς της, την Καθαρά Δευτέρα το πρωί. Οι κάτοικοι, όπως αναφέρει το korinthostv.blogspot.com, φανερά εξοργισμένοι, αφού βλέπουν ότι το ποτήρι ξεχείλισε με την εγκληματικότητα στην περιοχή, κάνουν λόγο για ανασφάλεια, επιρρίπτουν ευθύνες στην Πολιτεία και ζητούν προστασία, ειδάλλως, όπως λένε, θ' αναγκαστούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους!
Σχεδόν καθημερινά, τον τελευταίο καιρό, έχουν εμφανιστεί κρούσματα ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή, αλλά και βασανισμού ηλικιωμένων, με σκοπό τη ληστεία και τη λεία έστω και μερικών ευρώ.

Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή…
Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και γειτόνων, δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, ούτε χρήματα μέσα στο σπίτι. Άρα, ο στόχος ήταν προφανώς τυχαίος και οι αδίστακτοι δράστες υπέθεσαν ότι κάτι θα βρουν να πάρουν. Δεν υπολόγισαν, όμως, καθώς φαίνεται, τα προβλήματα υγείας που τυχόν αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και κατοίκων, η 73χρονη βρέθηκε σκεπασμένη μ' ένα πάπλωμα και οι ίδιοι πιθανολογούν ότι σκεπάστηκε με αυτό από τους δράστες, ώστε να μην μπορεί να φωνάξει και να αντιδράσει. Αυτό, όμως, πιθανότατα επέφερε ασφυξία, με τις δυσάρεστες τελικά συνέπειες για την ίδια.
Το σπίτι ήταν άνω-κάτω και σαν να είχαν ερευνηθεί όλοι οι χώροι του εξονυχιστικά. Ωστόσο, δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης ηλικιωμένης αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.
Ζούμε με τον τρόμο καθημερινά, λένε οι κάτοικοι..
Με την απειλή κουκουλοφόρων να μπαίνουν στα σπίτια τους και να τους απειλούν ζουν οι κάτοικοι στα Εξαμίλια. Μετά το τελευταίο αυτό γεγονός και το πρόσφατο, με την κακοποίηση ηλικιωμένου από την περιοχή, νιώθουν φοβισμένοι, απογοητευμένοι και οργισμένοι, γιατί η Πολιτεία δεν έχει λάβει μέτρα, ώστε να μπορούν να έχουν ασφάλεια.
Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κ. Ελένης ανέφερε πως οι κουκουλοφόροι επιλέγουν κατοίκους μεγάλης ηλικίας και πρόσθεσε: «Ζούμε με το φόβο και τον τρόμο καθημερινά».


πηγή: attacktv.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου