Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Παντζάρια: Βελτιώνουν ταχύτητα και αντοχή, μειώνουν την πίεση και τον κίνδυνο άνοιας

Ο χυμός παντζαριών αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ανάγκες για πρόσληψη οξυγόνου και να δημιουργείται λιγότερη κόπωση.

Το μονοξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «νιτρικό οξείδιο», είναι ένα αέριο που παράγεται στο εσωτερικό των αρτηριών, τις διανοίγει, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ελαττώνει την αρτηριακή πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου