Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε νεκρός...Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Δημητρίου Μυλωνά  που είχε χαθεί στις 03.01.2014 από την Ηλιούπολη Αττικής.
Την Κυριακή 12.01.2014, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου 2014, εντοπίστηκε η σορός του από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, Αττικής.
Ο άτυχος 79χρονος, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στην Ηλιούπολη Αττικής, την 03.01.2014, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε σε παρακείμενη πλατεία. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τους οικείους του, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Οδηγός ΤΑΞΙ που είδε το SILVER ALERT, ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης, ότι είχε μεταφέρει τον εξαφανισθέντα σε παραλιακή περιοχή της Αττικής. Κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον εντοπισμό του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου