Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Αναγνώρισε τον κ. Γιώργο, από το SILVER ALERT!

FOUND - KOUTSOUKOS

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Γεωργίου Κουτσούκου
Η περιπέτεια του κου Γεωργίου Κουτσούκου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Κουτσούκος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 10/12/2013 από τα Πευκάκια (Περισσός)  Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε  το μεσημέρι της 10/12/2013  από την οικία του στα Πευκάκια. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 11/12/2013 ενεργοποίησε το SILVERALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης 11/12/2013, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την εύρεση του ηλικιωμένου. Ο κ. Κουτσούκος εντοπίστηκε από πολίτη που είχε δει το SILVERALERT, να περιπλανάται στην περιοχή. Με τις οδηγίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Οργάνωσης, ο πολίτης μετέφερε τον ηλικιωμένο με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου προσήλθαν και οι συγγενείς του. Ο 78χρονος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το SilverAlertHellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
 
 
Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail:pelina-communication@lifelinehellas.gr,  communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου