Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη απατεώνας που «έγδυσε» ηλικιωμένη στα Τρίκαλα

Τα  χρήματα που έδωσε μια ηλικιωμένη  στη Φαρκαδόνα Τρικάλων για να εξοφλήσει την υποτιθέμενη οφειλή του παιδιού της σε ασφαλιστικό οργανισμό, δεν φάνηκαν αρκετά στους δυο απατεώνες που την πήγαν σε τράπεζα και άδειασαν όλο το λογαριασμό της! Ο ένας από αυτούς, όμως, δεν πρόλαβε να χαρεί το μερίδιό του!
Ο 43χρονος δράστης μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του είχαν επισκεφτεί την 77χρονη γυναίκα στο σπίτι της παριστάνοντας τους γνωστούς του γιου της, που τάχα ήθελαν να τον…
προστατεύσουν από μπελάδες! Η γριούλα δεν είχε περισσότερα από 500 ευρώ, αλλά οι απατεώνες ήθελαν πολύ περισσότερα και την έπεισαν να την πάνε με το αυτοκίνητό τους σε τράπεζα στα Τρίκαλα για να «σηκώσει» το υπόλοιπο ποσό!
Η 77χρονη έκανε ανάληψη 6.000 ευρώ και τους τα έδωσε μαζί με τα 500 και οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Για καλή της τύχη, η ηλικιωμένη επικοινώνησε αμέσως με το παιδί της και κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει. Έτσι, ενημέρωσε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις και, λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο που αναγνωρίστηκε από το θύμα του. Πάνω του, όμως, είχε μόνο 1.400 ευρώ τα οποία επιστράφηκαν στη γυναίκα, ενώ τα υπόλοιπα τα έχει ο άγνωστος συνεργός του που αναζητείται.


πηγή:  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου